Jak nas wspierać

Przedstawiamy Państwu trzy programy wsparcia naszej fundacji. Od dnia dzisiejszego każdy może przyłączyć się do naszej wspólnej inicjatywy jaką jest walka o godność człowieka-praktycznie.

„STWORZENI ABY POMAGAĆ”

Szanowni Przyjaciele, wychodząc z inicjatywą dla firm i ludzi głęboko związanych z celami naszej fundacji jak i naszym regionem, pragniemy zachęcić państwa do wspólnego dobra na rzecz ludzi, rodzin które potrzebują naszego wsparcia. Dzisiaj każdy z nas może być członkiem przedsięwzięcia jaką niesie nasza inicjatywa. Dlatego zgodnie z oczekiwaniami mamy zaszczyt przedstawić Państwu naszą akcję „ stworzeni by pomagać”.  Program odnosi się zakupu naklejki naszej fundacji i wykupieniu abonamentu wsparcia na okres 10 miesiecy ( koszt naklejki – negocjowany indywidualnie). Naklejka w formacie 20cmx15cm stanie się idealną promocją państwa firmy jako wspierającej działalność naszej fundacji. Każdy człowiek, klient, partner biznesowy dostanie od Państwa jawną deklarację dobroczynności jak i informację, że państwa firm przeciwstawia się znieczulicy społecznej. Nie obawiajmy się dawać przykład innym.

„ Dobroć , chociaż wielka i wzniosła w samym swoim znaczeniu nie odnosi się tylko do obdarowywania innych, jest w pewnym rodzaju całym procesem twórczym. Od momentu uzyskania wsparcia po przez formowanie do czasu pełnego ukształtowania postawy duchowej. Dobroć to mechanizm przekazywania a nie jednorazowa jałmużna.”

„ZWYKŁY BOHATER”

Dzisiaj aby pomagać niekoniecznie potrzebne są pieniądze. Stworzyliśmy fundacje aby wspomóc osoby, rodziny mieszkające w skrajnym ubóstwie. Dzięki pomocy przy remontach  Ich  mieszkań, które nie dają podstaw  do normalnego funkcjonowania . Abyśmy mogli sprawić uśmiech na twarzach ludzi żyjących w ubóstwie, niezbędna jest Nasza wspólna praca i pomoc  . Pragniemy zaprosić wszystkich Przedsiębiorców mających wspaniałe serce do wsparcia naszej FUNDACJI. Potrzebujemy wszelkich materiałów budowlanych wykończeniowych a także mebli i sprzętu AGD. Dzięki Państwa Hojnemu sercu  będziemy mogli dać ludziom warunki do lepszego życia i  uśmiech na twarzy .Bez Was droga do osiągnięcia celu będzie bardzo trudna.

„ Charytatywność przez wielu odbierana jest jako dar przeciwstawiania się znieczulicy społecznej, w pewnym sensie to nieskończona wiara w drugiego człowieka. Myślę, że charytatywność to wartość określająca styl naszego życia, bowiem bycie ludzkim to luksus dla wielu niedostępny.”

„GROSZ DO GROSZA”

Pieniądze same w sobie nie czynią dobra ale dają szansę na jego realizację.

Dane: Fundacja Renovo

Bank Millennium SA.